Hostivar, Praha

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Raven Black Label #2 Ice Double IPA
Tohle už má blíže ke sladkému dezertnímu nebo portskému vínu ...
hodnocení: pivo
Asfalt Extreme Stout 20°
Ochutnány verze 2014, 2015 a 2016 většinou na festivalech Sl ...
recenze: pivo
Yetti 11°
Nevýrazné nakyslé v podstatě nijaké pivo s hořkostí pelyňku v ocase. Nic moc
novinka
ČR: o pivo v plechu roste zájem
První plechovkové pivo se objevilo v USA již před 80ti lety. ...
komentář: pivovar
anonym
Pivovar Boršov, Praha
Personalu jde jen o nase penize, pivo obstojne standardni, a ...
recenze: pivo
Řeholník 16°
Piva typu IPA příliš nevyhledávám, ale tohle mne příjemně př ...
recenze: pivo
Konrad Christmas Beer
Pivo od Konrada mi chutná, a tak jsem nemohl nevyužít přílež ...
komentář: pivovar
anonym
Millénium, Ústí nad Labem
Výborné pivko plné chuti. Čím víc ho piju, tím víc chutná! J ...
novinka
František Ondřej Poupě
Do oboru pivovarství zavedl teploměr. Naučil sládky vařit pi ...
komentář: pivo
anonym
Rakovar 560
Tohle pivko se objevilo na Vánoce 2017 v Bille, a tak jsem h ...
novinka
Česká republika: výstav a export piva a sladu
Čísla výstavu, výroby a exportu Českého pivovarství za rok 2 ...
komentář: pivo
anonym
Bertold Světlé výčepní 3,5%
Je to nejlepší pivo na českém trhu sládek má zlaté ručičky.
pivovar Hostivar, Praha
Typ: minipivovar
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Rok vzniku: 2013
Adresa: Lochotínská 656, 109 00 Praha 15 -Horní Měcholupy
Webová stránka
e-mail: info@pivovar-hostivar.cz
Telefon: 702 202 903, 702 202 903
Kontaktní osoba: Martin Kulík
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vaří pivo tak, jak tomu bylo před velkou pivní industrializací, tedy způsobem voda, chmel a slad, bez pasterizace a filtrování. Ročně se vaří 2 tis. hektolitrů. Jedná se o developerský projekt s cca 70ti investory. Původně měl vzniknout jen malý pivovárek ke golfovému hřišti, ale projekt "nabobtnal". Pod areálem minipivovaru je navíc podepsán známý architekt Petr Kolář.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

6,3
8. 10. 2017
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
Dobrý speciál zlaté barvy s chmelovou a sladovou vůní a plnou chutí, ochutnaný naposledy 19.5.2017 v pivovaru Hostivar.
6,0
20. 8. 2017
čep "pod komínem"
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Asi nemohu zcela objektivne hodnotit, protoze jsem ovlivneny diskontni cenou (37 Kc za pullitr trinactky).
9,0
13. 3. 2017
čep "pod komínem"
Ochutnano 13. 3. v pivovarske restauraci. Vyvazene a prijemne pivo. Navic za prekvapive nizkou cenu (35 Kc).
7,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
5,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
6,0
13. 12. 2016
čep "pod komínem"
8,0
13. 12. 2016
lahvové
6,0
13. 12. 2016
lahvové
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nakouřená vůně, v chuti atypická nasládlost :-(
6,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Nevýrazné, ale ničím nerušivé.
5,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Sladší, málo tělnaté
3,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Silně karamelové, ale málo tělnaté. Hořkost nepříjemná a na polotm. výrazná.
7,0
10. 12. 2016
čep "pod komínem"
Dobře pitelné, neutrální chuti.
5,5
7. 12. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Celkem dobrý, ale nepříliš výrazný Imperial stout, kávové a alkoholové chuti s nádhernou krémovou pěnou, ochutnaný 6.12.2016 v pivovaru Hostivar.
3,0
26. 8. 2016
čep "pod komínem"
příliš přesycené a bylo jedno jestli jsem měl na pivovarský zahrádce anebo vevnitř v pivovaru
5,6
14. 6. 2016
čep "pod komínem"
vzhled 8
barva +, průzračnost: opálová, pěna: krémová
pitelnost 7
plnost: slabá
vůně 4
intenzita -, vyváženost -
chuť 5
intenzita +/-, vyváženost +/-, hořkost: drsná, doznívání: dlouhé
celkový dojem 6
bohatá krémová pěna, nevýrazná vůně citrusů, hořké s velmi dlouhým dozníváním
5,1
25. 5. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 6, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 5
6,8
30. 4. 2016
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý ejlík, pro mě nejlepší pivo ze stálé produkce pivovaru, naposledy ochutnané 29.4.2016 v pivovaru Hostivar.
9,0
13. 3. 2016
čep "no name"

Diskuze

RE:kvalita obsluhy
24. 7. 2015 12:30:18
Nenapsal bych to lépe....a (bohužel) nezbývá než souhlasit. Konkrétně, co se týče pražských minipivovarů, setkal jsem se s podobně (ne)pracovně naladěnou obsluhou např. v Hostivaru, Novoměstském pivovaru či Lužinách.
kvalita obsluhy
22. 6. 2015 10:51:02
Bohužel, stále a opakovaně narážíme na tradiční achillovu patu českých pohostinských zařízení, kterou je kvalita personálu. V dnešní době už není pro některé odvážnější a podnikavé lidi až tak velký problém investovat nemalé finanční prostředky a vybudovat podnik, který může svým architektonickým řešením i kvalitou vybavení směle konkurovat těm západoevropským. Ovšem, první pozitivní dojem nezřídka kdy záhy totálně "pohřbí" neochotný, nevstřícný personál. Pocit, že někoho obtěžuji - asi proto, že ze mě nekouká dostatečný "vejvar" nebo že si dotyčný/-á prostě jen vybral(a) nesprávné povolání(?) - nemůže vyvážit sebelepší pivo nebo místní kuchyně. Do takového podniku už se prostě vrátit nechci. A naštěstí ani nemusím.