Hodnoť pivo na
hledej na BeerWeb
spustí hledání
Přihlásit
PŘIHLÁSIT
NOVINKY
PŘEHLEDY
PŘEHLEDY
Pivovary
Piva
Uživatelé
Připravované
Pivní styly
PIVNÍ MAPA
PIVNÍ MAPA
Pivovary
Podniky
PIVNÍ KALENDÁŘ
O PIVU
O PIVU
Pivo jako nápoj
Historie piva
Historie piva v Čechách
Degustace piva
Létající pivovar
Trapistická piva
Pivní styly
Karel IV, Karlovy Vary
71%
50 hodnocení
24 komentářů
Seznam piv
Stálá piva
Karel IV. polotmavý 12°
Karel IV. pšeničné 12°
Karel IV. speciál 15°
Karel IV. světlý 11°
Karel IV. tmavý 13°
Sezónní piva
Grepová
Karel IV. 12° Bylinkové
Nově na BeerWeb
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
hodnocení: pivo
Pavel
Meditation (2020)
hodnocení: pivo
Ozzman
Welzl Bitter 12°
Vcelku dobře pitelný ležák chmelové vůně i střední hořkosti
recenze: pivo
Ozzman
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
hodnocení: pivo
Lishak
Kozel Černý
hodnocení: podnik
Ozzman
pivnice Pivovar Welzl, Zábřeh
Na pivovarskou hospodu je to velké zklamání výběr ze čtyř dr ...
nové pivo
Sagara
Mosaic Pils - světlý ležák 12°
nové pivo
Sagara
Öö X (Cellar Series)
nové pivo
Sagara
JBM Blank Space - Sour
nový pivovar
Sagara
Browar Zwierzyniec
nový pivovar
Sagara
LETRA Brewery
hodnocení: podnik
Sagara
Beertime, Praha
Ochutnáno: 42 druhů piv (6 x návštěva )(2021)(2022)(2023)(2024)
hodnocení: podnik
Sagara
Andělský pivovar
Ochutnáno: 8 druhů piv (4 x návštěva)(2021)(2023)(2024)
nový pivovar
Sagara
Browar Głubczyce
recenze: pivo
THS92
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
recenze: pivo
Ozzman
Litovel Kvasničák
Zlatavá barva bohatá krémová pěna která kroužkuje a zůstává ...
nový podnik: restaurace
Ozzman
Restaurace pivovaru Lednice
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ochutnaly jsme s kamaradkami nový ležák Proud. Určitě vtipné ...
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
nový podnik: restaurace
Vavřík Ag
Pivovar a penzion Grasel
minipivovar
Rok vzniku
: 2012
Česká republika
Kraj
: Karlovarský kraj
Adresa
: T.G. Masaryka 282/57, 360 01 Karlovy Vary
Webové stránky
e-mail
: sladek@becherplatz.cz
Telefon
:
353 599 999
,
353 599 994
Kontaktní osoba
: Petr Krýsl
Součástí restaurace BECHERPLATZu je malý Pivovar Karel IV., který navazuje na tradici vaření piva v Karlových Varech.
Pivovarský podnik:
Restaurace Karla IV, Becherplatz
sdílej
s přáteli
na:
Hodnocení uživatelů
Massek
7,0
31. 7. 2020
čep "no name"
Karel IV. polotmavý 12°
Massek
8,0
31. 7. 2020
čep "no name"
Karel IV. světlý 11°
Fjordinand
8,1
9. 7. 2020
čep "pod komínem"
Karel IV. tmavý 13°
vzhled 9
barva
++
, průzračnost: neprůsvitná, pěna: krémová
pitelnost 8
nasycenost: silná, plnost: střední
vůně 8
intenzita
+
, vyváženost
+
chuť 8
intenzita
+
, vyváženost
+
, hořkost: jemná, doznívání: střední
celkový dojem 8
Nejlepší z toho co jsem zde ochutnal. Skvěle pitelné černé pivo s tóny čokolády,
Restaurace Karla IV, Becherplatz
Fjordinand
7,6
9. 7. 2020
čep "pod komínem"
Karel IV. polotmavý 12°
vzhled 7
barva
+
, průzračnost: neprůsvitná, pěna: skalnatá
pitelnost 7
nasycenost: střední, plnost: střední
vůně 7
intenzita
+
, vyváženost
+
chuť 8
intenzita
++
, vyváženost
+
, hořkost: jemná, doznívání: krátké
celkový dojem 8
Lehce nakyslé polotmavé pivo, poměrně dost tmavé, pitelnost velmi dobrá.
Restaurace Karla IV, Becherplatz
Fjordinand
5,5
9. 7. 2020
čep "pod komínem"
Karel IV. světlý 11°
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Chuťově a vůní neutrální pivo, avšak lehce pitelné.
Restaurace Karla IV, Becherplatz
Klika
7,0
1. 6. 2019
čep "pod komínem"
Karel IV. tmavý 13°
Klika
7,0
1. 6. 2019
čep "pod komínem"
Karel IV. polotmavý 12°
Klika
5,0
1. 6. 2019
čep "pod komínem"
Karel IV. světlý 11°
Vavřík Ag
8,5
19. 12. 2017
čep "pod komínem"
Karel IV. pšeničné 12°
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 8, celkový dojem: 8
Výborná pšenice s vůní banánů, ochutnaná několikrát, naposledy 25.1.2018 v pivovaru Karel IV.
Restaurace Karla IV, Becherplatz
Vavřík Ag
7,5
19. 12. 2017
čep "pod komínem"
Karel IV. tmavý 13°
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý tmavý speciál, kávové chuti, ochutnaný několikrát, naposledy 25.1.2018 v pivovaru Karel IV.
Restaurace Karla IV, Becherplatz
xstrm20
7,0
12. 1. 2017
čep "pod komínem"
Karel IV. světlý 11°
Zippich
7,0
12. 10. 2016
čep "pod komínem"
Karel IV. světlý 11°
Grga Pitic
8,0
12. 10. 2016
lahvové
Karel IV. polotmavý 12°
Tomáš
9,0
8. 4. 2016
čep "pod komínem"
Karel IV. speciál 15°
Tomáš
8,0
8. 4. 2016
čep "pod komínem"
Karel IV. polotmavý 12°
Tomáš
10
8. 4. 2016
čep "pod komínem"
Karel IV. pšeničné 12°
tohle se povedlo, všechny piva co jsem ochutnal dobrá, ale toto vyčnívalo. Návštěvu doporučuji i kvůli velkorysému zpracování, čemuž odpovídá i cena, s tím je nutno počítat.
Vavřík Ag
5,0
12. 11. 2015
čep "pod komínem"
Karel IV. 12° Bylinkové
Restaurace Karla IV, Becherplatz
jenda z podhradí
8,0
20. 8. 2015
čep "no name"
Karel IV. polotmavý 12°
Příjemně pitné... i v podzemní pivovarské hospůdce, což mne coby klaustrofobika nejprve dost odrazovalo
jenda z podhradí
8,0
20. 8. 2015
čep "no name"
Karel IV. světlý 11°
Letošní vodu jsme končili právě na Bechcerplatzu... a nelituji toho
chmel
3,0
16. 1. 2015
lahvové
Karel IV. 12° Bylinkové
vzhled: 6, pitelnost: 1, vůně: 9, chuť: 1, celkový dojem: 1
Zajímavá vůně ve mě probudila očekávání, které se nepotvrdilo. Byl to dárek z cest od bratra a bohužel mě neuchvátila. Ještě mám v lednici 2 jiné vzorky, tak uvidíme. Zatím spíš špatný dojem. Ochutnali jsme to 4 lidé a 3 z toho svůj vzorek vylili.
<<
předchozí
1
2
3
další
>>
Diskuze
vložit nový příspěvek
prostředí
6. 10. 2014 21:15:50
Parádní, vymazlená knajpa v místě, které přímo odkazuje na Bechera. Ceny vyšší, ale adekvátní. Mladý sládek má naše sympatie co se týče kontaktu se zákazníkem, i co se týče produkce.
Vstoupit do diskuze (1)