Paulaner Brauerei

80%
1 hodnocení
1 komentářů
Seznam piv 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Všerad Winter Ale 12°
V chuti spíše lehčí APA se slabším tělem, středním řízem, a ...
hodnocení: pivo
Mordýř India Black Ale 14°
Tahle černá IPA má plnější tělo, nízký jemný říz a vyšší hoř ...
recenze: pivo
Matuška California 12°
Méně stupňovitá APA, která zcela odpovídá svým charakterem t ...
nový podnik: restaurace
hodnocení: podnik
nový podnik: restaurace
nový podnik: pivotéka
recenze: pivo
Koutská dvanáctka
V chuti výrazné pivo se sladkými tóny, které vyvažuje význam ...
hodnocení: podnik
Pivovarská hospůdka
Malá vesnická hospůdka přímo u pivovaru Kosíř, velmi ochotný ...
komentář: pivovar
Berko, Bernartice
Fejsko jsi zkoušel? ;-)
novinka
V ČR už je tolik pivovarů, jako bývalo kolem roku 1930
ČR je čím dál lepším místem pro život" (pivovarů už máme tol ...
recenze: pivo
Porter 16°
Ve vůni čokoládové pivo s příjemně kulatou a silnou čokoládo ...
komentář: pivovar
anonym
Tatras, Poprad
Pivo je zde vynikajici!!!!Cerne pivo je srovnatelne s pivem ...
komentář: pivo
anonym
Permon Angry Beer 20°
Já si dal dvě a ztěžkly mne nohy
novinka
Pivní pomoc během chřipkové epidemie
To bychom nebyli my, kdybychom se vám v době chřipkové epide ...
komentář: články
anonym
Trapistická piva
Občas jsem na tato piva narazil, nevěděl jsem však o nich ni ...
komentář: pivovar
anonym
novinka
Samson se odrazil ode dna
Pivovar Samson loni meziročně zvýšil tržby o 6,3 %. Prodej p ...
pivovar Paulaner Brauerei
Typ: velký pivovar
Rok vzniku: 1634
Německo
Země: Bavorsko
Adresa: Ohlmüllerstraße 42, 81541 München
Webové stránky
e-mail: info@paulaner.de
Telefon: 8948 0050
Zadal: Pivomilec
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

8,0
18. 11. 2017
lahvové
Asi nejtypičtější představitel německých pšeničných piv. Barva žlutooranžová, zakalená, bohatá stabilní pěna, vůně obilná, kvasničná s ovocnými tóny, v chuti klasické aroma banánů (s trochou dalšího tropického ovoce) a koření, především hřebíčku, doplněné kvasnicovými a chlebovými tóny, spíše sladší, s osvěžující kyselinkou v závěru. Tělo plnější, ale vyšší říz podporuje pitelnost piva. Ochutnáno mockrát, jak čepované, tak v lahvi, a nikdy nezklamalo, ač je to hodně komerční záležitost.

Diskuze