Sklář 8°

5,3/10
13 hodnocení
9 komentářů
přihlaš se a hodnoť  
 
 
jsem v:
komentář:
nic jsi nevybral na škále hvězdiček
nebo
Statistiky, grafy 
vzhled
6,5
65%
pitelnost
6,3
63%
vůně
5,0
50%
chuť
5,5
55%
celkový dojem
5,8
58%
pivo Sklář 8°
Pivovar: Cvikov
Slad: ječný
Kvašení: spodní
Druh: světlé
Skupina: výčepní
Alkohol:
Stupňovitost/EPM:
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

6,4
14. 9. 2022
čep "pod komínem"
vzhled: 7, pitelnost: 6, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Ochutnáno - Restaurace Sladovna - Cvikov (2022)
6,0
19. 7. 2020
čep "pod komínem"
6,0
21. 10. 2019
čep "no name"
5,3
18. 3. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled 6
barva +/-, průzračnost: jasná, pěna: nepatrná
pitelnost 6
nasycenost: střední, plnost: slabá
vůně 4
intenzita -, vyváženost +/-
chuť 5
intenzita +/-, vyváženost -, hořkost: slabá, doznívání: krátké
celkový dojem 6
Toto pivo mi připomnělo dobu, kdy v ČKD Praha byla osmička točená v kantýně za 1 Kč. Pro skláře - huťaře povinný ochranný nápoj A musím přiznat, že bych toto pivo klidně fasoval v práci ( rozhodně lepší než piva bez radosti .. ) .
5,0
24. 6. 2018
čep "no name"
6,1
10. 3. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Příjemné, i když opravdu hodně slaboučké světlé pivo, ochutnané poprvé 15.1.2015 a naposledy 6.3.2018 v pivovaru Cvikov. Po výletě na rozjezd bylo fajn.
6,0
26. 3. 2017
čep "pod komínem"
výborná osma
7,0
22. 7. 2016
čep "pod komínem"
Pivo je slabé, ale to vůbec nehodnotím negativně. Je tak záměrně vařeno v kraji, kde má tradici sklářství. Na hutích se pila takto slabá piva a v rámci tohoto druhu nízkostupňových piv je docela dobré.
2,0
22. 9. 2015
čep "pod komínem"
Trapně nakyslá limonáda. Raději vodu
3,0
22. 9. 2015
čep "pod komínem"
5,0
22. 9. 2015
čep "pod komínem"
Chutove nevyrazne.
4,7
22. 9. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 5, chuť: 4, celkový dojem: 5
Opravdu hodne vodove
6,0
8. 1. 2015
čep "pod komínem"
Tak tohle bych si asi bez strachu dal i v práci k obědu..:-) Je to opravdu slaboučké, ale zas lepší než voda. Navíc dnes nemám moc s jakou osmičkou porovnávat. Ale jsem rád, že tady existuje a že jsem ochutnal...

Diskuze