Pivovar Ládví Cobolis, Praha

75%
226 hodnocení
184 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Dublin № 3
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
hodnocení: pivo
Mazák Starter Saisony 13°
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
hodnocení: pivo
Mazák Turkey's Pick NEIPA 15°
Ochutnáno - Lopni Beczku Ale Fest - Ostrava (2024)
nový podnik: pivotéka
komentář: články
anonym
Prazdroj – České zlato – pozlátko (díl 2/2)
Mindrák máte Vy, jelikož nesnesete kritiku. Vy fanatičtí fan ...
komentář: články
anonym
Prazdroj – České zlato – pozlátko (díl 2/2)
HGB neslouží k vaření, ale k ředění již uvařeného piva....
hodnocení: podnik
restaurace Ossegg, Praha
Příjemná obsluha, dobré jídlo
recenze: pivo
Holba Kvasničák
Příjemná sladovo kvasničná vůně, plné nasládlé tělo doplněné ...
hodnocení: podnik
restaurace Počernický Pivovar, Praha
Prostředí restaurace a zahrádky jakož i celého pivovarského ...
hodnocení: podnik
Restaurant Lemur, Dvůr Králové nad Labem
Ochutnáno: 7 druhů piv (2 x návštěva)(2020)(2024)
komentář: pivo
anonym
Prorok 12°
Prorok 12° - pet lahev,koupeno primo v pivovaru. Po prvnim n ...
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Zkus se na nápis podívat vzhůru nohama :-)
komentář: podnik
anonym
Chaloupka u pivovaru, Český Krumlov
Ahoj,přijďte do Krumlovské krčmy ???? na pivko????klobásu???? či Langoše,budeme se těšit ????
recenze: pivo
Harry Blek 12°
Poměrně kulatá chuť s příjemným tělem a mírným aromatem chme ...
nový podnik: pivnice
komentář: pivovar
anonym
Welzl, Zábřeh
Tak tady si jídlo nedávejte !!! Obsluha neumí ohřát borůvko ...
recenze: pivo
Adler IPA 15
No tahle IPA je takový pokus není to úplně vychytané rychle ...
komentář: pivovar
Excelent, Rýmařov
Uzavřeno v srpnu 2022
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
pivovar Pivovar Ládví Cobolis, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2018
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Burešova 1661/2, Praha 8, Kobylisy, 182 00 Praha
Webové stránky
e-mail: info@cobolis.cz
Telefon: 774 165 835
Kontaktní osoba: Pavel Palouš
Zadal: Ankh
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
29.5.2018 začal pivovar produkovat svoje piva. Sládek Pavel Palouš pořádá při naražení každého svého nového piva tzv. Narážečku i s prohlídkou pivovaru.
Pivovarský podnik: restaurace Cobolis, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

9,0
28. 1. 2019
čep "pod komínem"
Ruské imperium se ukázalo ve své velice silné temné stránce. Není kam pokračovat, není cesty zpět.
8,0
28. 1. 2019
čep "pod komínem"
Trošku pocitově slabší. Nevím co, ale prostě něco tomu chybělo.
9,0
28. 1. 2019
čep "pod komínem"
Škoda že nemám oprávnění na plný počet hvězd. Toto pivo navodí letní pohodu prosluněného dne.
9,0
25. 1. 2019
čep "v ráji pivaře"
Dle očekávání hodně silná a hodně hořká IPA. V chuti sladová a ovocná s tóny tropického ovoce a citrusů, nízký říz, vyšší plnost. Po medové nasládlosti nástup silné a dlouhé hořkosti (citrusové a pryskyřičné tóny), v doznívání kandované ovoce a alkoholová linka. Tohle se Pavlu Paloušovi povedlo.
9,0
10. 1. 2019
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Asi poslední arónie, ale pořád skvělá, až na tu cenu 73 za 0,3, to je fakt dost..., ochutnáno 9.1.2019.
4,0
21. 12. 2018
čep "v ráji pivaře"
Dosti kyselý ale, který mně osobně příliš nechutnal
Uživatel tta zatím nenahrál svůj obrázek tta
obrázek šišky chmele
8,0
14. 12. 2018
čep "v ráji pivaře"
Trochu kyselejší ale výborný nápad.
9,1
11. 12. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 10, celkový dojem: 9
Vynikající Double IPA plná tropického ovoce, ochutnáno 10.12.2018.
7,3
23. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 8, celkový dojem: 7
Velmi dobrý Ale, ochutnáno poprvé 19.11.2018 s panem sládkem z tanku a naposledy 10.12.2018 už v restauraci.
7,1
23. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi zajímavé, netradiční, kyselé a dobré, ochutnáno 19.11.2018.
8,8
23. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 9
Vynikající kyseláč s černým jeřábem, to se pije samo. Ochutnáno mnohokrát, poprvé 27.10.2018 a naposledy 14.1.2019.
8,6
23. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 8, chuť: 9, celkový dojem: 8
Výborný kyseláč s ostružinou, ochutnáno během léta několikrát, poprvé 23.8.2018 a naposledy 17.9.2018.
7,1
23. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 7, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Dobrá téměř tmavá pšenice s tóny hřebíčku a banánu, ochutnaná poprvé 4.6.2018 s panem sládkem přímo z tanku a naposledy 23.8.2018 nahoře v restauraci.
7,5
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 4, chuť: 9, celkový dojem: 8
Výborný kyseláč, ochutnáno poprvé 13.8.2018 s panem sládkem z tanku a naposledy 23.8.2018 na samospádu nahoře v restauraci.
7,2
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 5, pitelnost: 6, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 7
Velmi dobrá citrusová NEIPA, zlatavé barvy, ochutnaná poprvé 13.8.2018 a naposledy 19.11.2018.
7,4
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 8, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrý tmavý ležák čokoládové chuti, ochutnáno 13.8.2018.
6,0
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
Celkem dobrá, lehce meruňková a banánová pšenice, ochutnáno 13.8.2018.
6,7
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 7, celkový dojem: 6
Velmi dobrá desítka s parádní pěnou, ochutnáno 13.8.2018.
8,1
22. 11. 2018
čep "pod komínem"
vzhled: 9, pitelnost: 8, vůně: 8, chuť: 8, celkový dojem: 8
Velmi dobré Ale s vůní citrusů a hořkostí citronové kůry, ochutnáno poprvé 4.6.2018 a naposledy 19.11.2018.
6,0
3. 11. 2018
čep "v ráji pivaře"

Diskuze

Arogantní vedení
18. 12. 2019 19:53:07
Dnes, zhruba před hodinou, jsem byl svědkem fascinujícího výjevu. Od stolku vedle toalet byli odháněni zákazníci kvůli rezervé pro důležitou osobu, kterou se ukázal být kyprý proplešatělý pán v nejlepších letech. Z kontextu jsem vyrozuměl, že se jednalo o provozního či snad dokonce majitele, nicméně ve světle dalšího dění doufám, že se hrubě mýlím. Pán po zasednutí za stůl začal naprosto nevkusně buzerovat mladého zdvořilého číšníka, jehož s učebnicovou arogancí a buranstvím komentoval a srážel. Přikazoval obsluze jakým způsobem má přesazovat hosty, komentoval její výkon způsobem, který by se hodil spíš někam na galeje či mezi bezdomovce a pohyboval se na hranici osobních invektiv. Ať už se jednalo o kohokoliv, tak majiteli doporučuji, aby onu osobu napájel někde mimo dosah hostů a vřele doufám, že to skutečně nebyl sám majitel. Pokud se tento podnik rozhodnete navštívit, tak rozhodně nezapomeňte dát obsluze velké spropitné - kromě svých povinností musí nad sebou strpět nadřízeného, kterého nemohu označit jinak, než za nevychované a arogantní boží hovado. Tomáš Prior
Pivo není špatný
23. 2. 2019 17:07:14
Pivo není vůbec špatný, ale ta obsluha a prostředí představené socialistické restaurace je depresivní.
RE:Cobolis? Beer Factory!
30. 5. 2018 17:56:09
Nové světlo do produkce pivovaru Cobolis vnáší odpověď pivovaru Cobolis na náš dotaz: "piva doposud prodávaná byla uvařená u dodavatele technologie, tedy u Josefa Krýsla a převážně v BeerFactory. Piva byla z velké části vařená přímo pro nás a recepty vycházející z jeho piv, ale byli částečně upraveny. Tato situace nastala, protože jednání s celníky se táhlo více jak 3 měsíce. Pokud jde o aktuální stav, tak jsme již dostali povolení vařit a v pivovaru je již uvařeno několik piv a každý den přibývají nová. Včera jsme pouštěli poprvé na čep pivo přímo z Ládví a to polotmavou Bavorskou pšenici 13. Zítra v 18:00 budeme oficiálně narážet poslední verzi APA 11 Nevada, tentokrát již vařenou na Ládví (název Nevada zůstává, neboť pivo má stejnou myšlenku jako původní Nevada od Petra Krýsla, jen jsme pozměnili skladbu sladů, rmutovací postup, kvasnice a chmely tak, aby nám více vyhovovala pro naší vodu a požívané suroviny). V pondělí přijde IPA 16, ta je kompletně přepracovaná dle našich představ. V dalším týdnu by se měl objevit Stout, Sumer Ale a pak již i spodně kvašená piva z našeho pivovaru. Pivovar byl připraven vařit již před otevření hospody, bohužel papírová válka byla nekonečná. Po zajištění základního sortimentu plánuji i piva typu Berliner Weisse, season atd."