U tří růží, Praha

81%
121 hodnocení
74 komentářů
Seznam piv 
Sezónní piva 
IPL
Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
Monarchie 13°
Skvělý tmavý ležák s dlouhým hořkým dovukem kávy a čokolády
hodnocení: pivo
Republika 12°
Příjemně hořký ležák
hodnocení: pivo
Czech Lion 11°
Příjemné, hezky pitelné
recenze: pivo
Ježek Dukla 12
Jasná zlatá barva, bohatá kroužkující pěna, silný říz a stře ...
hodnocení: podnik
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Pěkná stylová restaurace s velkou zahrádkou. Dobré jídlo do ...
komentář: podnik
anonym
restaurace Pivovar Příšov
Zrušeno, zavřeno.
hodnocení: podnik
bar pub Schrott, Brno
Ochutnáno: 21 druhů piv (8 x návštěva)(2022)(2023)(2024)
nový pivovar
hodnocení: podnik
Bar Bohemia Classic, Praha
Hezké prostředí dobré pivo, výborná kuchyně
nový pivovar
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Dokonalé a osvěžující pivo pro každou příležitost!
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Jo a proud obráceně je “duorp”…
komentář: pivovar
anonym
Proud, Plzeň
Ve srovnání s jinými pivy je to “vodička”. Nechápu, jak se to může jmenovat ležák…
recenze: pivo
Welzl 11°
Dobrý ležák s krémovou pěnou středním řízem i pitelností. Vů ...
recenze: pivo
Benedict tmavý ležák 11°
Pivo cítiť jemne za kávou a chuť je dosť drsná. Celkovo ochutnať treba ale mňa neoslovilo.
nový podnik: restaurace
komentář: pivo
anonym
Opočenský Baron Vilémovo dělo 12°
Ochutnáno na zámku i v pivovaru kde mají skvělé letní poseze ...
komentář: podnik
anonym
Pivovarská restaurace Ježek, Jihlava
Doporučuji, výborná kuchyně, milá obsluha????????????
pivovar U tří růží, Praha
minipivovar
Rok vzniku: 2012
Česká republika
Kraj: Hlavní město Praha
Adresa: Husova 10/232, 110 00 Praha 1
Webové stránky
e-mail: rezervace@u3r.cz
Telefon: 601 588 281, 601 588 282
Kontaktní osoba: Robert Maňák
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
V přízemí pivovaru je umístěna varna, kde se pod vedením zkušeného sládka Roberta Maňáka vaří několik druhů piva. Kombinace nejvyšších výrobních standardů, kvalitních surovin a tradičního pivovarského řemesla umožnila pivovaru U Tří růží získat status klášterního pivovaru řádu dominikánů, sídlícího hned ve vedlejší budově, a nejlépe tak navázat na místní pivovarnickou tradici započatou už v patnáctém století. Pivovar je majetkově propojen s pivovarem Vojanův dvůr.
Pivovarský podnik: restaurace U Tří růží, Praha
sdílej s přáteli na:

Hodnocení uživatelů

8,9
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 7, vůně: 10, chuť: 9, celkový dojem: 8
9,0
4. 1. 2015
čep "pod komínem"
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Vynikající IPA s vyšší hořkostí, takhle nějak si představuji vynikající IPU.
10
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
Tak tohle byla záležitost!
9,0
3. 1. 2015
čep "pod komínem"
8,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Výborná a zajímavá pšenice.
9,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý speciál s poměrně velkou hořkostí.
6,0
2. 1. 2015
čep "pod komínem"
Mně hold to nakuřované nejede a to ani od pana Maňáka.
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
9,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný American Amber Ale s chmelovou chutí.
8,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"
10
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 10, vůně: 10, chuť: 10, celkový dojem: 10
Jedno z nejlepších piv, které jsem v životě pil!
7,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,0
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
8,8
28. 12. 2014
čep "pod komínem"
vzhled: 10, pitelnost: 9, vůně: 9, chuť: 9, celkový dojem: 8
Vynikající zimní pšenice Weizenbock s lehkou banánovou příchutí. Ochutnáno přesně po roce 28.12.2015 přímo v pivovaru U tří růží.
10
26. 12. 2014
čep "pod komínem"
Vynikající klášterní speciál, na který se opravdu vyplatí kdykoli zajít, když ho zrovna pan Maňák uvaří.
9,0
17. 12. 2014
čep "pod komínem"
Co jsem pil ja bylo supr
9,0
15. 12. 2014
čep "pod komínem"
Výborný polotmavý ležák.

Diskuze

"Zážitek" od kytiček
18. 6. 2018 19:27:34
Souhlasím s tím, že čepovaná pivka by mohla být chlazenější, jejich chuť průměrná (vyzkoušel jsem všechna spodně kvašená a žádné mne neoslovilo natolik, že bych se tam kvůli dobrému pivnímu zážitku vracel). Obsluhu bych proškolil nejen v čepování piva, ale hlavně v přístupu k zákazníkům.
Teplota pivka
21. 6. 2015 12:05:47
Příjemně mě potěšilo, že piva nebyla přechlazená jak to většinou bývá zvykem. Zase naopak kamarádi co pijou jen běžná piva by raději uvítali pivo chladnější
Čepování
21. 6. 2015 12:01:52
Pivka jsou velmi dobrá jen jsme se s kamarádama shodli, že by mohla být ještě lepší (hlavně ležák) kdyby nebyla tak přesycená. Seděli jsme hned dole u vchodu. Možná by stačilo seřídit pípu a proškolit obsluhu, jak správně točit pivko.