Radouš, Šťáhlavy

Nově na BeerWeb 
hodnocení: pivo
recenze: pivo
HD Hoptimist IPA 15°
Poměrně dost nachmelené silnější pivo významné hořkosti. Chy ...
recenze: pivo
Bc.
Primus
Svítivě zlatá barva se sněhovou, bublinovatou a plytkou pěno ...
recenze: pivo
Bc.
Bernard IPA - India Pale Ale
Téměř čirá barva, velmi světlá. Pěna vzdušná, připomíná našl ...
komentář: pivo
Sibeeria/Freigeist/Raven Ikaros
Zajímavá doplňující informace. Člověk be čekal, že bylo uvařeno v Ravenu
komentář: pivo
Sibeeria/Freigeist/Raven Ikaros
vařeno v pivovaru Eittinger Fischer Bräu
komentář: pivovar
anonym
Riegrovka, Olomouc
Moc dobrá pivka.
komentář: pivovar
anonym
U Čápa, Příchovice
Mohu doporučit, pivo bylo chutné a obsluha výborná. Jsem sbě ...
novinka
Test ukazuje, že Český ležák je lepší.
MF DNES otestovala dvanáct světlých čepovaných ležáků z velk ...
komentář: pivo
anonym
Valašský Vojvoda 12°
Prostě skvělé musíš zkusit.
komentář: pivovar
U Zlatého Srnce, Srní
Se zmenou provoznich doslo ke zhorseni obsluhy i jidla. Puvo ...
novinka
Právovárečné měšťanstvo se soudí s Prazdrojem
Soud v Praze neuznal nárok na ochranné známky Prazdroje Práv ...
komentář: články
Pivní styly
Promiň, ale Tvoje srovnávání se savci není na místě - je vce ...
komentář: články
Pivní styly
Pěkný výklad. Jejich chování popisuješ přesně. Jen si myslím ...
komentář: články
Pivní styly
Jak to napsat? Mno, při ukončení obou kvašení (svrchního i s ...
pivovar Radouš, Šťáhlavy
Typ: minipivovar
Česká republika
Kraj: Plzeňský kraj
Rok vzniku: 2011
Adresa: Náves Republiky 55, 332 03 Šťáhlavy
Webová stránka
e-mail: vilidestroj@seznam.cz
Telefon: 776 570 736
Kontaktní osoba: Jan Ilgner
ikona facebook
Obrázek mapy - pro zobrazení pivovaru na mapě
navigace
Vyrábí nefiltrovaná piva, čerstvé i pasterované mošty a cider, provozuje Pivní & cider klub Lidový dům Starý Plzenec, Raisova 2. Při výrobě většiny piv používá české suroviny a osvědčené technologické postupy. Výrobu neurychluje chemicky ani časově. Používá klasický humnový slad, žatecký chmel, plzeňskou vodu, dekokční způsob vaření mladiny, studené vedení hlavního kvašení v otevřených kádích. Vyjímkou při výběru surovin i výrobních postupů jsou piva, která jsou něčím vyjímečná. V současné době se pivovar stěhuje do obce Druztová.
sdílej s přáteli na: google plus ikona

Hodnocení uživatelů

8,0
28. 12. 2016
čep "v ráji pivaře"
Vypitými sudy prověřená kvalita. Hezky výrazněji chmelený ležák plzeňského typu, v chuti čistý, středně plné tělo, střední říz, vysoce pitelný.
3,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Jestli nevíte jak bude chutnat IPA s kvasinkami pro spodní kvašení, tak ochutnejte toto pivo. Výsledkem je v chuti kombinace lehké výrazně ovocné a citrusové (grepové) IPY se sladovým ležákem. Nevím kolik fanoušků si ležák nacpaný zahraničními výrazně aromatickými chmely získá, mně se to prostě v ústech tluče a přes jazyk moc nejede. Možná by se téhle "šílenosti" od Ilgnerů hodil více název Twisted mind:-)
7,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Pro mě absolutně nepochopitelné, jak můžou někteří návštěvníci a hosté pivovarské Stodolní hospůdky dát přednost před touto poctivou a kvalitní desítkou nějakému uniformnímu europivu jako je G10, které zde také (za stejné peníze - 25 Kč půllitr) čepují.
5,0
28. 12. 2016
čep "pod komínem"
Stout opravdu odpovídá svému názvu, a je takový perníkový. V chuti je cítit zázvor, skořice, med a trocha vanilky. Trošku divočina, ale pít se dá.
6,0
27. 12. 2016
čep "pod komínem"
Na "vídeňský ležák" dosti světlé, ale slady kupodivu souzní, a ve výsledné plné sladce sladové oříškové chuti s lehce chmelovým nádechem vše vytváří kvalitní a pitelné pivo.
5,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Jednochmelová IPA z méně rozšířeného a běžného novozélandského chmele Waimea, je v chuti ovocná (tropické ovoce) a zemitá, s drsnou ulpívající hořkostí a delším dozníváním se zvláštní pachutí (zatuchlina?,myšina?). Vypít se dá, ale žádný zázrak to není.
3,0
3. 11. 2016
čep "pod komínem"
Spíše lépe vypadá než chutná...Taková nevyladěná divočina, znatelně se tam tluče ovoce (třešně a citrusy) se zeleninou (celer), hlavně v doznívání.
7,0
17. 7. 2016
čep "v ráji pivaře"
Sorachi Ace je hodně specifický chmel, jehož nejsem velkým milovníkem, IPA to není špatná, ale kombinace chuti meruněk a kopru je zvláštní. A když se to ohřeje, tak ten kopr je výrazný i ve vůni.
6,0
28. 4. 2016
čep "pod komínem"
Vili svým originálním přístupem k vaření piva dokazuje, že to jde i trochu jinak (intuitivní a pocitové vaření), za ochutnání to stojí, stejně jako Gaudího hajzlíky v Druztové.
7,2
21. 4. 2016
lahvové
vzhled: 8, pitelnost: 8, vůně: 7, chuť: 7, celkový dojem: 7
Velmi dobrá IPA s chmelem Sorachi Ace, ochutnaná 21.4.2016 v pivním baru BeerGeek.
7,0
14. 4. 2016
lahvové
4,6
12. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 6, chuť: 4, celkový dojem: 4
5,0
2. 4. 2016
lahvové
vzhled: 4, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 5, celkový dojem: 5
Musím říct, že na Vídeňský ležák dost světlé.
5,6
7. 3. 2016
čep "v ráji pivaře"
vzhled: 6, pitelnost: 5, vůně: 5, chuť: 6, celkový dojem: 6
Celkem dobrý stout od Radouše, ochutnaný 4.3.2016 v pivním baru BeerGeek.
6,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Celkem dobrý vídeňský ležák, ochutnán na dvoře u Radouše. "Parádním zážitkem" je zdejší WC, to se musí vidět :-)
3,0
15. 10. 2015
čep "pod komínem"
Toto slaboučké lehké výčepní pivo se 3% alkoholu nebylo opravdu nic moc.
9,0
8. 10. 2015
čep "pod komínem"
8,0
24. 8. 2015
čep "v ráji pivaře"
I malý človíček dokáže udělat velké věci...
6,1
7. 8. 2015
lahvové
vzhled: 6, pitelnost: 7, vůně: 6, chuť: 6, celkový dojem: 6
6,0
29. 12. 2014
čep "pod komínem"

Diskuze